JEKLO IN LITO ŽELEZO

Večkrat so sestavni deli kuhinj izdelani iz jekla ali pa litega železa, ki niso maskirani, temveč postanejo vidni dekorativni element. Zaradi tega je pomembno da so izdelani z maksimalno natančnostjo izpod rok spretnih mojstrov.

LES

Kuhinje Gover so izdelane samo iz najboljšega masivnega lesa vseh vrst. Po daljšem obodobju sušenja, samo najboljši in najlepši material je oblikovan od izkušenih mizarjev v edinstvene izdelke, ki so, v obliki in barvi, popolnoma prilagojeni željam najzahtevnejše stranke.

ZIDANI ELEMENTI

Zidani elementi kuhinj Gover so zgrajeni po meri in so lahko izdelani iz najrazličnejših materialov, kot so cegli, kamnite in keramične ploščice,beli mavec itd.

KAMEN IN MARMORJI

Za izdelavo delavnih kuhinjskih površin so izbrane od izkušenih kamnosekov le najlepše plošče kamna, marmorja ali granita. Poleg teh se uporablja tudi sistetični material Okite, ki zagotavlja svoje izdelke z desetletno garancijo.

NAČRT

Večina kuhinj je dandanes vezana na industrijske standardne merske enote. Kuhinje Gover, ker so po meri, pa so načrtane in popolnoma prilagojene željam in potrebam strank.

SERVIS

over sledi svoji stranki tudi po nakupu in zagotavlja vse morebitne poporodajne storitve. Ta je tudi eden od razlogov, zaradi katerega kupci izbirajo kakovost firme Gover.