POLAGALCI

V firmi Gover so izbrani in zaposleni le najbolj izkušeni monterji. Ekipa, ki bo “ustvarjala” pri Vas doma, je sestavljena iz dveh mojstrov z več kot desetletnimi izkušnjami.

PEČAR

To je pravi strokovnjak na področju dimnikov, ogrevanja, varčevanja energije in gradbenih predpisov; dragocen svetovalec pri izbiri najprimernejšega sistema ogrevanja Vašega doma.

KAMNOSEŠKA DELA

Le najlepši in najboljši kamni, marmorji in graniti so izbrani in obdelani, da bo Vaš končni izdelek krasen.

MIZARSKA DELA

Naši mizarji in mojstri tesarji , z več kot desetletno tradicijo in podkovanostjo v izdelavi pohištva po meri, z izbiro le najboljših vrst lesa in pozornostjo pri obdelavi le tega, so jamstvo najvišje kakovosti in edinstvenega izdelka.

LABORATORIJ

Laboratorij je srce firme Gover; tukaj se rodijo unikatni kamini in vgrajene kuhinje, izdelani po meri, ki bodo kasneje postali del Vašega pohištva.

OBLIKOVALCI

Večina kuhinj in kaminov je dandanes vezanih na industrijske standardne merske enote. Izdelki Gover, načrtani od izkušenih oblikovalcev, so popolnoma prilagojeni željam in potrebam strank. Sledijo vstreznim tehničnim predpisom in hkrati zadovoljijo tudi oko.

SERVIS

Gover sledi svoji stranki tudi po nakupu in zagotavlja vse morebitne poprodajne storitve. Ta je tudi eden od razlogov, zaradi katerega kupci izbirajo kakovost firme Gover.